lördag

Sitter här och lyssnar på Adele. Och snart kommer jag ha lyssnat upp mina fem lyssningar och då kommer det bli tyst i högtalarna. Lyssnar samtidigt som jag rensar bland en massa bilder. Typisk sak man gör när man är för sjuk för att göra något annat. Något annat än att hindra förkyldningen från att bryta ut och bli influensa (som INTE får hända för kommande vecka är lite stressig). Vill egentligen åka till IKEA och gå på loppis, men det lär vara lite för tjockt med folk och försöka parkera lär ge en hjärtattack eller åtminstånde psykbryt.


Hoppas på en lite mer givande vecka på uni nästa vecka. Hittills har vi väl lyckats konstatera att vi röstar vart fjärde år. Allt är lite för grundligt. Men sen inser man att halva gruppen inte vet vilka Sveriges fyra grundlagar är. Och då blir man mörkrädd istället. Och spelar Wordfeud för att undvika mardrömmar. Och då lyssnar man inte. Vad man då missar är att vi även har val i månaden september. På en söndag. Det står i ValL 1:2-3 om någon vill dubbelkolla.


Men sen vet man att tentan lär bli sjuk. För vi får ha böckerna med oss. Och vi får anteckna i dem! Och inget är obligatoriskt = inga poäng till tentan. Det lär bli kaos.

Åter till våren 2010 och Egypten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0