got to get you off my mind

?


on the road again









Helgtrippen till Matilda äv över. Men himlars vad fint jag hade det! Sju timmar på en buss, vad är det mot att få snaska på Ralfen lite liksom? De har tillochmed trevliga taxichaförer i Borås! Allt jag har att säga för stunden. Puss och kram på er!

Rudbeck fuckar ur...


måndag

Tröttheten är total.
Det tog 45 minuter att ta sig ur sängen.
Kände mig mer eller mindre som en nyfödd igelkott som ska öppna ögonen för första gången.


måndagar när de är som sämst.



simon says:

  • Han är dum i huvet

  • störd

  • Knepp

  • knapp

  • stelopererad

  • ansiktsmask

  • gurka

  • liten i huvet

  • undermänniska

  • inte saft

  • osoft

  • ondskan själv

  • (jag tar tillbaka det sista)

 


osannolikheter


idag har jag varit och kollar på hus!

imorgon sitter jag hemma hos Ralf och Andreas!

om en vecka kan vi flytta in!!

klarspråk:
- JAG SKA TILL BORÅS I HELGEN.
- JAG SKA FAKTISKT PÅ RIKTIGT FLYTTA.

och idag är det bara en månad kvar till julafton!

och jag har fortfarande spotify unlimited. som en bonus. hihihi.

ja


klarade tentan, överlevde veckans tal - firar min storhet med spotify unlimited. FÖR DET ÄR JAG VÄRD!!


och ja. säg vad ni vill men först när jag betalat så gick det ändå inte att lyssna på de "slutlyssnade" låtarna så jag blev lite smådepp, men så helt plötsligt ser jag, into etirnity är inte längre grå och kastar mig över mina spellistor och bara ser hur alla finaste låtarna återuppstått. åh som sagt, säg vad ni vill men jag har tårar i ögonen och bara njuuuter av underbar musik. bäst. bäst. BÄST. inget mera livelyssnande på youtube - jag kan höra orginalen.

ryser. Växlande molnighet - jag har saknat dig som en galning! Some things last a long time! Skinny love! Always on th telephone! Laughter in the time of war! Utan er! You're so Vain! Sh-boom! Flyg vilda fågel!

(nej, skojade inte om tårarna.)


vill inte skriva situationsanalyser jag vill skriva poesi




Pär sa en gång att när man känner skrivflowet närma sig (attackera) så måste man strunta i allt annat, strunta i att ica stänger och kylen är tom, strunta i barnen på dagis, strunta i allt (ungefär så sa han) (och sen sa han att det var tur att han hade en förstående fru). Orden kommer bara när de själva vill.
Och jag tror att det tillhör det bästa jag någonsin hört någon säga.
Och just nu viill jag inte ha något som helst med situationsanalyser att göra. Eller exminationstal heller för den delen.



tråååkigt. svårt. beslutsångest. ordbajs. ett tal om retorik i åtta minuter - skojar dem?? hur ska jag kunna fördjupa mig i talets pårtängande problem innan jag hunnit förstå vad jag ska tala om?? livet är jobbigt alltså.

(serierna? de som kommer upp på googles bildsök om man skriver "calvin and hobbes speech")

jag är hårt arbete, jag är fattigt betalt, jag är revolvern mot tinningen, jag är hjärtat i kras, jag är ensam i skogen, jag är allt slår tillbaks, jag är den enda du känner som har livsgnistan kvar




världens bästa låt. presenterad för er, från mig, av Magnus Ekelund & strået. Jakob Hellman har helt klart något med i spelet också, och juste, så här låter musik som får en att andas igen.

"Om du lutar dig mot solen om jag lutar mig mot dig"

Melissa Horn i fredags var fantastiskt. Näst intill fulländat.



Kungsholmens hamn

Destruktiv blues

falla fritt



är nog favoriterna
Kan vara världens finaste överraskning någonsin

Bara för att A nästan grät av skratt pga. igenkännighetsfaktorn...


ofokuserad ångest




okoncentrerad panik
obeslutsamheten har eskalerat, tagit över
snart är det inte bara luggen som är klippt...

tillägg: hur inteokej är det att misslyckas? slash hur okej är det?

tills någon smygfilmar mig nån morgon (så är det så här går det till) ...




Fruktansvärt bra låt. Rätt charmig grabb. Blev lycklig i hjärtat.
Himla bra dag i hela sig. Fika med Cammo. Inte varje dag. Och så gospell i tureberg. Bäst.



Tentadag

och idag skänker vi en tanke till: Kvinnan som la sin väska bakom mig (tack du som placerade mig längst bak...) och istället för att stänga av telefonen hade på högsta möjliga volym. Vi skickar även en tanke till du kära människa som tyckte det var roligt att ringa, smsa, ringa, lämna meddelande och ringa denna kvinna igen! Ni gjorde min tenta.. Jag hoppas att du hade ett legitimt skäl (du kanske förstår juridiska eftersom du inte förstod tentavaktens utbrott som var på ren svenska) att inte stänga av den när den ringde.


Dessutom tänker vi på den väl formulerade frågan "och vilka regler gäller här". Antar att folkrättsliga regler anses vara ett för generellt och enkelt svar då kursen heter folkrätt...


Vi kan även tänka på alla matcher i wordfeud som jag håller på att förlora. Vokalbrist i mitt hjärta...


återupptäckt hobby: ligga i sängen och lyssna på p3


lite för att det får mig att känna mig smart samtidigt som jag är inmyst under jordens mysigaste täcke. när dagen med minsta möjliga ansträngning kan börja med toner från The More You Ignore Me the Closer I Get och man kan få lyssna på Maria Wetterstrand ena stunden och om fantomenringar nästa. vinst!
nu: mot jobbet!

om någon någonsin suktat efter julskinka


hm, mitt pysselmysengagemang dog ut. Tittade på Så mycket bättre och ljuvliga Downtown Abbey med mamsen och papsen istället. och sen hamnade jag vid datorn.

och här kommer ett viktigt inlägg. vad gäller snaskiga varelser som den här lilla rackarn



ett nytt tal är på gång, i skallen i alla fall. och tänkte jag skulle hitta ett riktigt bra argument för köttätande och har verkligen spenderat senaste timmarna på att leta. än så länge - noll funna (tar tacksamt emot om ni har några). trillade istället in på en film och tänkte - den här är iof två år gammal men kanske borde kika.

Svensk köttindustri. Kan ju vara bra att se vad som falukorven görs på, vad som stoppas i mun. Att veta vad man gör för val när man stannar vid köttdisken. och så lite bevis på att nej svenskt kött är inte okej bara för att det är svenskt tyvärr.

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

 

Quorn må vara en underlig svamp - men stoppar i mig vilka svampar som helst framför att stötta sånt här. (jyes sir, you heard me)

Har ont i hjärtat, verkligen heldeppad, tårig. Och så tänker jag på kyckingarna och kossorna och människorna som säger att det är fånigt argument att vara veggo för djurens skull. Så i helvete heller! Slutar äta fisk nu. Inte en fiskbit till in i min mun.


nyponsoppa, pepparkaksglass, kaffe, makrame, doftljus, myselimysmysgoslördag....




och skrålandet hår gått från säkert, via the smiths och landat i chess.
vet inte riktigt var dagen tog vägen, men har det ju bra så ja jaa. har två frågor.
Ska jag sitta såhär hela kvällen också?
Någon som vill ha ett specialdesignat armband?

puss och smask

flytta flytta flytta flytta flytta FLYTTA ?? FLYTTTTA Flytta Flytta Flytt flytta flytt flyttare flytterskan flyttarn flyttisch FLYTTAR




JAG TROR BANNE MIG JAG SKA BLI STOCKHOLMS KATLA.

I min vägg...




...bor det en chockrosa discofladdermus. I alla fall fram tills att någon bevisar att den enbart är svart.

Folkrätt

Just nu snurrar det i huvudet.
Lite för mycket tentaplugg.
lite för lite tid


För många fårgor som baserar sig på riktiga händelser. Det blir så väldigt stort då. Och verkligt.
Jag saknar frågorna om Ruritanien

sen någon sagt att tid är pengar, går vi på, fast tiden är väl gratis vad jag vet




För några dagar sen sprang jag in i Malin (!! evigheter sen sist) på Silver och Sånt i Sollentuna C. Och så då, råkade se de har underbara klockorna och har inte riktigt släppt dem än alltså. Så fiiiina. We Wood heter märket - och klockora är helt i trä... Och dessutom, för varje såld klocka så planterar företaget ett träd... Säljknepen duggar tätt! Måste nästan gå förbi igen och prova. Gahaha. Jobbigt fina.


dålig diciplin


ritar i marginalen, skriver annat intressant, glor på youtube, läser bloggar, loggar in på fejan, skriver ett ord på talet - stryker resten, ritar lite till, bläddrar i kalendern, fixar maxgrejer, loggar in på fb igen, lyssnar på musik, läser mail, kollar vad jag skrivit på det där talet, rycker på axlarna, äter något, bloggar (hehum), inser att jag lär få sitta uppe hela natten...


anledningar till att jag inte ska plugga i vår:

kan aldrig koncentrera mig.
ens på ett ämne jag faktiskt tycker är otroligt intressant.

så:

vad ska jag göra?!

Kanske kolla på lite bilder från halloween istället:




(gahaha, brsmink har väl sina utsmetade nackdelar)





föreläsning



som egentligen inte gav så mycket. Förutom detta citat 



"Att fängsla journalister är som att grilla en panda. Det gör man bara inte"
Martin Schibbye



sitter här och dör lite, om och om igen




Typ bästa låten på länge, riktigt länge. Åh banne mig vad bra. Vem behöver skriva tal när man kan lyssna på sånt här på repeat igen, igen och igen? Klicka vidare till covern på I Give You the Morning och förstå min kärlek ännu mer. Bäst. Creds till Mattis musiksmak.


lördag


ibland önskar jag att det fanns fler ord, och att man kunde använda dem, inte på ett sånt där klyshigt sätt, utan på ett äkta sätt, till att sätta ord på allt som händer. Men nej, dem dyker inte upp och fast är jag med samma gamla vanliga "hej" "hejdå" "tycker om" "lite förtjust" "förvirrad" och de betyder samma sak som alltid.
ibland önskar jag att jag var en pratkvarn, som det bara bubblade ord ur så fort det passade. Men jag är och förbli en tänkkvarn istället. Tänker så mycket att tankarna liksom slår knut på sig själva och saker och ting blir inte riktigt som jag tänkt för jag tänkt för långt, för skruvat.



nog med formuleringar! nu styrs världen mot herraväldet i lillängen. yess för att åka genom stan så här!

Går det åt helvette ikväll, SÅ VAR JAG I ALLA FALL SNYGGG


Just precis så! Kursprovsmottot håller i sig. Klockan arton drar det igång, min livs första tenta och nu orkar jag inte plugga så mycket mer. (gav väl upp redan klockan ett hehe) Anafor, epifor, fårskalle. och så vidare. Mamsen påpeka precis en bra sak: ta med dig penna och sudd. Hon är så klok min mor. Ha en fin kväll. Tänk, sen ska ni slippa läsa om tentatjatet.
Avslutar med ett exclamatio: Cicero släng dig i väggen!


juste


jag ska upp om fem timmar.
inte bra!
sov gott.


RSS 2.0