Den eminenta planeringen av det oeminenta ämnet

Vecka 17
30 April Elektriska fält, magnetfält

1 Maj magnetfält, induktion

2 Maj rörelsemängd, rörelse i 2 dimensioner

Vecka 18
3 Maj rörelse i 2 dimensioner, periodisk rörelse

5 Maj Vågor, ljus

7 Maj ljus, ljus - vågor och partiklar

8 Maj atomen, relativitet

9 Maj relativitet, kärnan

Vecka 19
10 Maj ALLT

12 Maj smäller det!


och är vi inte alla som Carol ibland när vi inser vad vi förlorat





VAR ÄR CARRO?!






Confused by earlier errors.

Bailing out...


Trött i benen



Nu borde jag gå och lägga mig med känner för att dela med mig av min sista-minuten-duktighet så ni kan tänka "vilken tjej, tänk om jag var som hon" eller nått.
Blev precis klar med projektrapporten, den blev fem och en halv sida och jag är nöjd. Helt och fullt fylld av samma funderingar och åsikter uttryckta på olika sätt.
Och idag har jag även inhandlat studentklänning, det blev inte Ida Sjöstedt-drömmen jag publicerade för några veckor sedan utan en från Orkan Lia. En butik som låg på Hökens gata och började på P... Som Carro sagt - och många andra - "man hittar alltid det man letar efter på de minst anade ställena." Det har slagit in igen.
Hur som helst är jag jättenöjd och klänningen är i tub och lite gulvit och gjord i återvunna tyger och väldigt vacker. Så det så.
Och en tredje sak idag, musikarnas egenskrivnalåtar konsert! Jag är så sjukt avundsjuk på de där underbarnen för jag önskar verkligen att jag också kunde sjunga, spela och showa som dem, men istället ser jag till att ta vara på och njuta av deras kunskaper?
Karin var sjukt duktig och alla andra också.

Innan det här blir en roman a la projktrapport ska jag sluta. Sammanfattningsvis nöjd med dagen och lite förvirrad, men det är jag visst jämt nu för tiden! Snart är det radarparskiva: TAGGA!!!

Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option...




Bråk är som ett barnsligare uttryck för dividera
både inom matte och verkligheten

 


Varning för virus på Facebook

2010-04-27  

En stor mängd kapade lösenord till Facebook-konton för närvarande säljs på illegala forum på Internet. För att minska risken för att få sina konton kapade är det viktigt att de som använder sig av Facebook ändrar till ett lösenord innehållande siffror samt både små och stora bokstäver.

Koobfaceviruset mycket skadligt
Det förekommer dessutom uppgifter om att ett virus kallat Koobface sprider sig snabbt på Facebook. Koobface är en så kallad Internetmask som sprider sig själv från dator till dator. Koobface försöker få användaren att installera ett program som både är skadligt och sprider sig automatiskt vidare till användarens vänner på Facebook. Det ser ut som att en vän har rekommenderat dig att installera ett program genom att klicka på en länk. Länken leder till en extern sida där det går att ladda ner vad som uppges vara en uppdatering av Adobe Flash.

Om du laddar ner och installerar uppdateringen blir din dator smittad av viruset. Viruset samlar in känslig information på den smittade hårddisken som exempelvis kontonummer

 


klart intressant

http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp

 Cissiquita övertalade mig att göra detta test. Och ja, det är lite freaky för det pin-pointade hela min personlighet. Man använder denna testtyp vid jobbintervjuer så lite sanning ligger det  it det.


"Because their strongest interest lies in being a catalyst of change in other people, they're likely to interact with others on their own level, in a chameleon-like manner, rather than as individuals.

They are generally bright, full of potential, energetic and fast-paced.

They have a tendency to be fussy, especially with their home environments.

An ENFJ who has not found their place in the world is likely to be extremely sensitive to criticism, and to have the tendency to worry excessively and feel guilty. They are also likely to be very manipulative and controling with others. "


jag vill vara skridskoprinsessa



för på isen där är det magiskt


I have a dream


För så sa Martion Luther King.




"And so even though we face the difficulties of today and tomorrow, I still have a dream."


För så sjunger ABBA.

 

"I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while

Pushing through the darkness still another mile"

 

För så har jag skrivit på mitt pennfodral.

 

För jag har också en dröm, ingen Martin Luther King dröm, även om jag inte misstycker med honom så är det annat som rör sig i mitt huvud. Allt från att den fjärde juni få springa ut på skolgården i vit vacker klänning, till att komma in på skrivarskola, till att någon gång leva med ett jobb där jag gör något bra för världen (det bor en liten miss america i mig)... (till Gunnar Ardelius, åsnor, ja ni som vet vet).
Drömmar är viktiga. Sluta aldrig drömma. Fortsätt kämpa. (jisses, vilke inlägg man kan få ur sig när man borde skriva projektrapport).

I have a dream


Sex and the City. En drog. Både uppåttjack och nedåttjack.



Okej. Det finns SatC-avsnitt jag borde hålla mig borta ifrån. Till exempel alla som innehåller Aidan. Och med det menar jag Mr Perfect, det finns inte en enda replik som han svarar fel på, han är romantiskt, rolig, ser bra ut och det slutar med att man bara vill krypa upp i hans famn och stanna där förevigt... Han är till och med designer! Som Jenny uttryckte det för bara en helvtimme sedan. Och så tar avsnittet slut och så sitter man där... ensam.
Om inte tv:n varit paxad till andra program och att jag egentligen borde plugga så hade jag fortsatt se tills de två gör slut. Något problem måste han ha, jag vet att hon gifter sig med en annan... vad heter han nu igen?
Vad skulle jag säga med det här inlägget egentligen?
Jag tror SatC gör mig till en kräsen ung dam. Watch out, för jag kommer omöjligt kunna sluta titta.

Visdom från SatC

Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them.

För det skulle vara egoistiskt att hålla sånna här bilder för mig själv






713. ONLY PUT OFF UNTIL TOMORROW WHAT YOU ARE WILLING TO DIE HAVING LEFT UNDONE

läxor?

DISNEYSKIVA...







Kanske kan det här vara något?
Familjen Sproge var som sagt på middag hos oss igår och nån gång på kvällen insåg jag att Karin borde vara lösningen på mitt senaste problem: Vem ska jag vara på disneyskivan?!
Tack vare henne har jag nu en lång fin lista på potentiella karaktärer. Blev så taggad att jag började rota i garderoben. Här är Jane-outfiten, en av dem. Men kanske är det mer awesome att vara djungel-jane?

Det är inte dig det är fel på. Vi har bara inte hunnit hitta rätt än.


Nu är Barcelonabiljetterna bokade, man kan se glovet i mitt rum igen och jag ska iväg till biblioteket och plugga fysik med Marcus. Ikväll kommer familjen Sproge hit på middag. Fullt upp, bäst jag skyndar iväg!


av de bättre vulkanskämten





Mission of the afternoon

På något sätt ska jag lyckas städa rummet. Dock halkar jag runt på ickedefinierade notpapper med allt från skalor till musikallåtar och saxofon noter. Vilket är ytterst konstigt med tanke på min förmåga att musicera. Kanske borde bli lite mer ordningsam så att saker inte flyr ut ur sina lådor i garderoben. Ibland önskar jag att jag var mer som Mary Poppins…




De bara stirrade ned i marken och sa min herre ni, Ni vet ingenting, ni vet ingenting


foto: frida
ord: thåström

oh my won't you read between the lines

Hey, look, I'm sorry for my ways
Well it's just selfpresevation
'cause I break easily these days
that's why I say the things I say


Marit Bergman in my heart


"...do you expect me to remember where ALL my scars come from?"

...

Miranda = Cammo eller hur?

Last night we were in the dining room, laughing, and all of the sudden I look over at him and realized we belong together. So I picked a huge fight and threw him out of my apartment


prostituerad ko?


Vad är det som är så hemskt med att misslyckas? Vad gör vi när det går fel?


"Ett plus ett är inte längre två
Möjligtvis ett hej
Och kanske ett hej då"

citat: Frida från baksidan av ett kemi A papper

Gamla vackra visa

Fattig bonddräng har varit på min hjärna sen i fredagskväll. Och nu har jag gjort slag i saken och samlat ihop en spellista med visor på spotify. Så här långt kom jag. Spellista a la Frida och nu behöver jag er hjälp. Vilken är världens bästa visa?



I want to electrify the place

Och i ren protest mot upplägget av placering på en mitt livs bästa dagar tänker jag ha min superkorta klänning. Hur formell tillställningen än är. Och vet ni – jag kommer bära den med stolthet.

Period


Det var på tiden att jag hittade den

Stephen Oremus;Julia Murney – Raise the Roof


Det var länge sen jag hörde denna eminenta låt!



PRETTY PLEASE?



Det är inte ofta jag drabbas av habegär till kläder nu för tiden. Men erkänn att det är det vackratse ni sett. Jag paxxxxar denna till utspringet. Om jag hittar den någonstanns, på internet verkar den vara pretty slutsåld.

RAWR




Jag hittar dem överallt, de där välklädda snygga männen, överallt utom i verkligheten!
Nåja, nu kanske jag var hård och oärlig, men hur som helst rekomenderar jag er att gå in på Wranglers hemsida och ta en titt. Sjukt snyggt gjord! Det är designen som var grunden till det här inlägget, även om det kankse inte låter så.

och helt plötsligt minns jag en massa saker

exempelvis varför jag slutade mixtra med projektorn.






Och igen kan håkan säga allt

Jag vet att de bara är fantasier

Och kommer alltid vara.
Och jag vet att allt är falskt och bedrägeri,
men det struntar jag i

[...]

Men bryt inte ihop nu,
du är bara en av många människor jag drömt om.
Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig

åh kom igen Lena
vad skulle vi annars göra?


Godmorgon bloggen



Lördag i sängen, sen i soffan framför ett New York fullt av dejter, varav en jon bon jovi aka killen hos psykologen, en massa intressanta tankar, råd, stiltips, sjuka tips, och jag hade en skål youghurt i handen, tills den tog slut. Carrie har gjort slut med Big igen och han var som allra hetast sista gången hon såg honom. Men jag säger som Carrie, det bästa med att vara singel är att man får tid över till sina vänner. Lyssnar på Downtown train för säkert femtionde gången den här veckan och ja kan inte sluta älska den. Det står risifruttipaket i kylskåpt och min mamma är minst lika bra som sara jessica parker och livet är bra i sig, undrar vad jag ska göra av min lördag? Matte, historia eller projektrapport?
Ikväll är det hattfest hos Hanna och jag väljer mellan farfars gamla kubb och mammas u n d e r b a r a strandhatt. Kom och hälsa på mig om ni har lust... Bless.

Älska aldrig en poet

Det här är en av mina favoritdikter. Många tycker att den är uttjatad. Jag älskar den. Skriven av pseudonymen Lenore på poeter.se

 

Älska aldrig en poet

Älska aldrig en poet
orden som kommer är alltid äkta
du är för svag för sanningen
och en poet är alltid ärlig

Älska aldrig en poet
ångesten som finns bakom varje ord
är gömd bakom ett skal av svart gråt
och en poet vill alltid förmedla

Älska aldrig en poet
smärtan är alldeles för stark
för att bli förstådd av en vanlig människa
och en poet är inte dödlig

Älska aldrig en poet
rädslan att bli älskad är för stark
när osäkerheten slingrar runtomkring
och en poet är alltid ensam

Älska aldrig en poet
räkna isåfall med att alltid bli ihågkommen
i poetens ord som fastnar för alltid
för en poet slutar aldrig skriva

 


”jag är en jävla annans…

… hård och taggig på utsidan med fin och fast insida. Och med stans hetaste frisyr

(fast egentligen är jag en förvirrad persika… Mitt hår är inte så spännande)”



sagt av: Lukas.


Vad är kärlek?



Hehehe. Alla har vi våra passioner och drömmar och mål som vi sparar till.
Jag har börjat använda mina pengar till risifruttis istället. Har kommit på mig själv med att på riktigt ha risifruticravings! På fullaste allvar ochdärför genast gått och köpt en.
Vissa röker. Andra kör med tuggtobak. Jag äter Risifruttis och det kommer bli mitt fall!

Det har varit kul att lära känna er (och för er som undrar är manna-risifruttin inte allt lika god)

it's far better to be feared than to be loved










Det var en gång ett...

... träsktroll. Hans namn var Shrek och det kan vara så att det var svårt att se det som var speciellt med honom tills man kom på nåra håll. Träsktoll är nämnligen som lökar, de har lager. Shrek skulle rädda en prinsessa åt en prins, råka bli kär i prinsessan som visade sig ha mer gemensamt med honom än både han och hon trott och efter en del om och män skulle de gifa sig med varandra och leva lyckliga på sitt sätt, i alla sina dagar.
Tyvärr måste manusförfattaren slagit sig i huvudet, druckit sig full och fått en knäpp samtidigt!
Istället föll Shrek för prinsen!
Det vi förfarat är nu sant. Shrek hjärta Lord Farquaard!



Herregud, jag menar, ni måste förstå att det kanske inte är bästa matchen?
Och den enda fråga som vilar i våra tankar är: Innehåller livet några som helst happily ever after?


jag kommer direkt från


Mitt röda läppstift är borta (jag har lagt det där jag lätt skulle kunna hitta det)
mitt röda nagellack hade torkat så nu är jag rosa
jag har inte på mig leggingsen än
vilka skor ska jag ha?
håret spretar
ledarutbildning om någon timme
stökigt
fysik i morgon
saknar säkerhetsnålar...

MEN JAG ÄR TAGG


Downtown Train - Tom Waits, Rod Stewart eller Moneybrother?




dom står och drömmer
och det gör jag med
det är det enda vi har gemensamt
dom vill ha allt som natten kan ge
men jag vill bara att du ser mig
och om du hör min bön
om jag hittar din frekvens





Will I see you tonight
on a downtown train
every night is just the same
you leave me lonely now




I know your window and I know it's late
I know your stairs and your doorway
I walk down your street and past your gate
I stand by the light at the four way
you watch them as they fall
they all have heart attacks
they stay at the carnival
but they'll never win you back



Ja jag kan i alla fall inte välja.


Ett namn som jag aldrig ska döpa mina potentiella barn till: Mikaela

(för det namnet får mig att hoppa till)

Och jag fick gå ensam till afrodancen. Och det gör inget. För det var så underbart roligt. Den primitiva sidan av mig väckte av att stampa runt barfota till trummor. I steg som ”mata kycklingen” ”hugg huvudet av kycklingen ”och ”hoochy”

Och när man är ensam och inte känner någon vågar man verkligen ta ut rörelserna. Dock känner jag en begynnande träningsvärk comin’ on – men det var klart värt det.


projektrapportskrivning

The Red Queen talar om för Alice att i måste hon springa så fort hon kan för att hålla sig kvar på samma ställe. För oss utan tillträde till Underlandet gäller att man måste springa så fort man kan för att hålla sig kvar i samma miljö


oj vad jag ogillar mitt projekt. tur att det är över

(tillägg: http://www.rudbeck.se/projektarbeten_lasaret_09_10.asp Det kommer nu aldrig att sluta förfölja mig. Men nu kan världen ta del av det vidriga arbetet. Grattis)

"If you don't know where you are going, any road will take you there”

Lewis Carroll var en man med många tankar. Love it.
Men, NU ska jag cykla till skolan!

694. NO MATTER WHAT THERE IS GOING TO BE AT LEAST ONE PERSON WHO DOESN’T LIKE YOU. DON’T MAKE IT YOURSELF.

ständig källa till visdom: Gotwisdom


Ska man skratta eller gråta




Bad
bad day. Hur kommer det sig att vissa dagar förvandlas till dåliga dagar hur bra saker som än inträffar medan andra, ganska betydelselösa kan skina i en evighet?
Svaret på frågan är: Hälsa. (ett av dem?)
Jag är själv inte sjuk ofta men gnäller gärna lite extra på och skrattar åt folk som jag tycker överreagerar då de är sjuka. Det här är egentligen otroligt elakt - men - när någon ställer in en träff för lite huvudvärk, missar ett prov för en täppt näsa, då tycker jag de ka skylla sig själva.
Vilket såklart leder till att jag måste ta och stå för mina handlingar när jag känner mig dålig... Tricky. Very tricky.
Jag kan alltså inte strunta i engelska redovisningen, inte skriva klart mitt ansöknings brev till folkhögskolorna, "glömma" matten, låta bli att cykla till skolan imorgon om jag inte kommer på något bättre än "känner mig inte så bra". (tex min cykel är trasig, mammas är snodd och pappa använder sin till jobbet, brosans alldeles för liten! Men så är inte fallet.)

Så kära folk, jag trotsar huvudvärk och rinnande näsa - ska-göra-listan here I come!
Tack vare en galen familjemiddag som ledde till att jag skrattade så jag grät och en hel del Sex and the city avsnitt är ingenting omöjligt! (de gäller dig med)

Ont i halsen, huvudet, skavsår, trasiga stumpbyxor, kalla fötter för sent för te... Ovääärt. Tyck synd om mig. Eller kanske inte.

Bortsett från att jag känner för att dö (börjar bli sjuk) har jag haft bästa sista lovet nånsin dagen. Som Madde sa, "inte kan du väl spendera ditt livs sista lovdag med läxor!" Hon har så rätt!
Vaknade hemma hos Sofia, men hade andra planer för dagen. Vi kan kalla det "FantasticFiveFika" (all cred till Emelie för namnet).



Känner att jag måste förklara lite.
Fem tjejer som älskar att fika, kom för några dagar sen på att det finns en massa caféer där ute, som vi aldrig provat som bara väntar på att bli besökta och startade därför en fikaklubb med sitt första möte idag.

Vilka: Madde, Lovisa, Emelie och jag (och Cattis men hon kunde inte idag)
Mål: Il Caffè på kungsholmen
Betyg: 6,6

Ett väldigt mysigt cafe, med spel i fönstren och bra musik (som bara hördes i rum ett). Ganska litet utbud med de de hade var gott - bulle, foccacia, standard kaffe.



Komma vi tillbaka?
- Ja, om vi har vägarna förbi.

Åh vad jag är glad att jag har er!


Let the past unwind leave the hurt behind

Det var länge sen jag var så lycklig som i London med Cesis. Och ja, jag vill bo där. Och det känns lite som att komma hem varje gång man går på Craven Terrace.



















And take what little we deserve

once upon another time
I knew how our story would end
And maybe I was wrong
But now the moment's gone
Were it still that other time
I'd make time itself
Somehow bend
But now I'm not that strong
And time keeps moving on

We love. We live. We give what we can give

//love never dies

Samlar Vårtecken




Precis som knopparna som långsamt börjar dyka upp där utanför fönstret har mannen på bilden fått en plats i mitt liv igen. Håkan Hellström har varit mitt liv i musikväg sen sjuan-åttan men med en paus varje år. Hans musik funkar inte på vintern. Då tänker jag att nej, nu har jag nog tröttnat på de där... Dock slår det aldrig fel, en vårdag sitter man där och skrålar till samma gamla känslosamma låtar (hur mycket han än snor från morrissey och co).
Igår var den vårdagen. Igår fick han äran att inträda som skrivbordsbakgrund.
Så glad vår allihopa!

HOPPIGALOPP KLIPPERTIKLOPP



Om jag och Emelie hade lite för många internskämt innan vi åkte på läger tillsammans så har den delen mångdubblats de här dagarna. Helt sjukt. Har skrattat så jag dött, nästan. Det här kan ha varit det bästa helgläger jag varit på, i alla fall högt upp i toppen. Roliga männsikor, sjukt intresanta "lektioner" (det är inte rätt namn men ja vet inte va man ska kallat), härlig stämning, fint väder, massa sång, god mat (japp de lyckades med veggon) och så vidareee. Ni har missat något ni som inte va med.


Tror jag skulle passa som trubbadur




Hm. Får jag inget svar från någon av alla de cv:n som börjat lämnas ut och inte kommer in på skrivarskola ska jag köpa en gitarr och lära mig spela, på ett eller annat sätt.

LONDON BABY

Om ett par minuter åker vi för att hämta upp Cissi. Jag insåg väl 5:45 imorse att vi ska åka själva. Lite obehagligt men vi är så awesome så det lär gå bra. Snart landar vi i London för en klart spännande (och självklart välplanerad) resa. TAGGA


Ja tack





HAPPINESS IS HAVING A LARGE, LOVING, CARING, CLOSELY KNIT FAMILY… IN ANOTHER CITY.

Min egen SASrepresentant har precis checkat in Piff&puff för vi har inga planer på att stanna i detta snöiga vinterlandskap




GÖR OM GÖR NYTT



Japp, istället för att packa roade jag mig denna kväll med att få in lite vårkänsla i bloggen! Ja, snön är i alla fall borta. Det betyder att jag har en del att göra såhär mitt i natten... Men ska ju bara va borta tills på onsdag... Tills dess, vad tycker ni om den nya headern?

ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det

...


Påskdagen



Matt 28: 1-10

Efter sabbaten, i gryningen den första veckodagen, kom Maria från Magdala och den andra Maria för att se på graven. Då blev det ett kraftigt jordskalv, ty Herrens ängel steg ner från himlen och kom och rullade undan stenen och satte sig på den. Hans utseende var som blixten och hans kläder vita som snö. Vakterna skakade av skräck för honom och blev liggande som döda. Men ängeln sade till kvinnorna: "Var inte rädda. Jag vet att ni söker efter Jesus, som blev korsfäst. Han är inte här, han har uppstått, så som han sade. Kom och se var han låg. Skynda er sedan till hans lärjungar och säg till dem: ’Han har uppstått från de döda, och nu går han före er till Galileen. Där skall ni få se honom.’ Nu har jag sagt er detta." De lämnade genast graven, och fyllda av bävan och glädje sprang de för att berätta det för hans lärjungar. Då kom Jesus emot dem och hälsade dem, och de gick fram, grep om hans fötter och hyllade honom. Men Jesus sade till dem: "Var inte rädda. Gå och säg åt mina bröder att bege sig till Galileen. Där skall de få se mig."

Get ready for me love, 'cause I'm a "comer"





Meet me out for coffee, where we'll talk about it all







Väntar på bilderna från gårdagens photoshoot. Men så länge hittade jag dessa helt otrlogt charmiga bilderna illustrarade av Janet La Salle.
Idag var Jesus död för ~2010 år sen. Tråkig dag. Men eftersom han återuppstår imorgon så firar vi det med påsklunch med släkten. Varför firar man inte imorgon egentligen?
Aja, sen när släkten åkt hem tog någon del av mig som varit undangömd LÄNGE och började rensa i garderoben. Just i detta ögonblick har den vanliga del Frida tagit över igen och det jag lyckats med än så länge är en gigantiskt "kanske borde slänga för jag använder dem inte, men å andra sidan passar dem" hög, en liten "inte behålla" och en lagom (än så länge) "spara" hög och sitter - inte helt oväntat - vid datorn.
Fail.
Men snart kommer Cammo över!


You leave me speechless

Eftermiddagen går åt att rensa och fixa till alla bilder från igår... Tre timmar och jag har ungefär 3/4 kvar.









Påskafton

Jesus Christ Superstar - 20th Anniversary Cast – Jesus Christ Superstar '20th Anniversary Cast

Joh 19:41


Intill platsen där Jesus hade blivit korsfäst fanns en trädgård och i trädgården en ny grav där ännu ingen hade blivit lagd

Let the sunshine in

Sagan om slottet -en musikal av Rudbecks avgångselever
 
Väldigt duktiga och bra musik!










Långfredagen

Various Artists – Superstar - UK 1996 / Musical "Jesus Christ Superstar"

Mark 15: 33-39

Vid sjätte timmen föll ett mörker över hela jorden och varade till nionde timmen. Och vid nionde timmen ropade Jesus med hög röst: "Eloi, Eloi, lema sabachtani?" (det betyder: Min Gud, min Gud, varför har du övergivit mig?). Några som stod intill hörde det och sade: "Han ropar på Elia." En av dem sprang bort och fyllde en svamp med surt vin, satte den på en käpp och gav honom att dricka och sade: "Låt oss se om Elia kommer och tar ner honom."

Med ett högt rop slutade Jesus att andas. Och då brast förhänget i templet i två delar, uppifrån och ända ner. När officeren som stod vänd mot honom såg honom ge upp andan på det sättet sade han: "Den mannen måste ha varit Guds son."


ALL YOU NEED IS LOVE

Vem posar just mu i moulin rouge stil i cammos säng?
Jo, snyggCicci.
Vem står och fotar i guldblus och hjärtformade solglasögon?
Jo, coolCammo.
Och vad har hetFrida på sig?
Jo, min mammas gamla kimono och strumpbyxor. Tekannan står brevid :)

Skärtorsdagen

Jesus Christ Superstar - 20th Anniversary Cast – Last Supper



Mark 14:22-25


Medan de åt tog han ett bröd, läste tackbönen, bröt det och gav åt dem och sade: "Ta detta, det är min kropp." Och han tog en bägare, tackade Gud och gav åt dem, och de drack alla ur den. Han sade: "Detta är mitt blod, förbundsblodet som blir utgjutet för många. Sannerligen, aldrig mer skall jag dricka av det vinstocken ger förrän den dag då jag dricker det nya vinet i Guds rike."


Spelet kan lära att somliga drag bara föröder

Kan du förlåta mitt svek - jag är din vän
 

Du är min sorg min gråt
Du är smärta när den briserar
 
Jag har fått nog av allt spel
Nu är det slut - nu är det över
 

Om några minuter...




... Går bussen till Sollentuna Cenrum. Där ska ja möta upp Cicci och Cammo för att sen ta mig hem till Carro. Vegokväll med akvarell står på schemat och eftersom det är skärtorsdag är dresskoden rosa! (jag vet att det egentligen är stora tvättdagen men whatevah).
Off I go! Känner på mig att jag kommer få springa till bussen snart igen... GLAD PÅSK!

RSS 2.0