Trött i benen



Nu borde jag gå och lägga mig med känner för att dela med mig av min sista-minuten-duktighet så ni kan tänka "vilken tjej, tänk om jag var som hon" eller nått.
Blev precis klar med projektrapporten, den blev fem och en halv sida och jag är nöjd. Helt och fullt fylld av samma funderingar och åsikter uttryckta på olika sätt.
Och idag har jag även inhandlat studentklänning, det blev inte Ida Sjöstedt-drömmen jag publicerade för några veckor sedan utan en från Orkan Lia. En butik som låg på Hökens gata och började på P... Som Carro sagt - och många andra - "man hittar alltid det man letar efter på de minst anade ställena." Det har slagit in igen.
Hur som helst är jag jättenöjd och klänningen är i tub och lite gulvit och gjord i återvunna tyger och väldigt vacker. Så det så.
Och en tredje sak idag, musikarnas egenskrivnalåtar konsert! Jag är så sjukt avundsjuk på de där underbarnen för jag önskar verkligen att jag också kunde sjunga, spela och showa som dem, men istället ser jag till att ta vara på och njuta av deras kunskaper?
Karin var sjukt duktig och alla andra också.

Innan det här blir en roman a la projktrapport ska jag sluta. Sammanfattningsvis nöjd med dagen och lite förvirrad, men det är jag visst jämt nu för tiden! Snart är det radarparskiva: TAGGA!!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hahaha... jag fasar för morgondagen... :P

2010-04-28 @ 07:46:40
URL: http://misguidedpapaya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0