om någon någonsin suktat efter julskinka


hm, mitt pysselmysengagemang dog ut. Tittade på Så mycket bättre och ljuvliga Downtown Abbey med mamsen och papsen istället. och sen hamnade jag vid datorn.

och här kommer ett viktigt inlägg. vad gäller snaskiga varelser som den här lilla rackarn



ett nytt tal är på gång, i skallen i alla fall. och tänkte jag skulle hitta ett riktigt bra argument för köttätande och har verkligen spenderat senaste timmarna på att leta. än så länge - noll funna (tar tacksamt emot om ni har några). trillade istället in på en film och tänkte - den här är iof två år gammal men kanske borde kika.

Svensk köttindustri. Kan ju vara bra att se vad som falukorven görs på, vad som stoppas i mun. Att veta vad man gör för val när man stannar vid köttdisken. och så lite bevis på att nej svenskt kött är inte okej bara för att det är svenskt tyvärr.

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

 

Quorn må vara en underlig svamp - men stoppar i mig vilka svampar som helst framför att stötta sånt här. (jyes sir, you heard me)

Har ont i hjärtat, verkligen heldeppad, tårig. Och så tänker jag på kyckingarna och kossorna och människorna som säger att det är fånigt argument att vara veggo för djurens skull. Så i helvete heller! Slutar äta fisk nu. Inte en fiskbit till in i min mun.


Kommentarer
Postat av: karin

i hear ya.

2011-11-14 @ 11:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0