DET DÄR ÅRET SOM VAR


Har suttit och läst bloggar. Massor, alla, nästan, jag sparat som bokmärke (yeho, ledig idag vettni). Och insett att jag missat något. Jag har ju inte gjort en årlig årssammanfattning!! Hur ska det gå? Nåja. Oerhört inspirerad så här nu samtidigt som jag kokar ägg, tänkte jag, varför inte göra en jag också och falla till grupptrycket. (grupptryck kan vara bra grejer).

januari




Var själva året inleddes mer exakt är fortfarande lite osäkert. Någonstans längs gröna linjen. Men att det sen bar av till Fårösund igen vet jag. Jag blev huslig. Började hänga ännu mer på Bungahallen. Lagade kikärtsbiffar med mixern som luktade sprängd efter nån minuts användning. Och så upptäckte jag Handbollen. Tack vare Ralfen. Världens bästa handbollsmånad.

februari




i februari blev matlagning utbytt mot stickande, och Stina och jag utnyttjade skrivdagar med att åka till Visby och går på två caféer och köpa garn. Uppläsning till Pär Rosen filmen - hintar godisarna i nedre bilden om. Och jag åt samma bröd nu som då. Och fick finbesök.

mars






efter ett efterlängtat sportlov så kom filmarna tillbaka och med dem, ett nytt beroende, biljardbordet. Och mycket tid blev mest biljard, öl och en kväll något som jag minnns som världens finaste midnattskäk. Och så var jag på årets bästa konsert och blev 900 spänn fattigare på en resa med taxi... Och väntade in en buss som aldrig planerat att gå på Max i viiisby.

april





april april fick hela klassen plats på samma bild, framför samma dator, för vi piltade ihop världens finaste antologi. Och världens mest episka övernattning på coop-parkeringen som någonsin inträffat ägde rum. och på lovet sen hängde jag i haga parken och firade emma. Och sen, sökte jag jobb som en galning oc skyllde på det när jag stannade en extra vecka i storstan och det bara råkade passa himla bra med en vis Håkankonsert...

maj






Maj var det vackraste nånsin. Cammo var på besök. Cicci vinkades av till hennes livsäventyr. Och skrivarna vi for till Estland och förkovrade oss i estnisk folkdans, en kista med gosedjur och kareoke. Visby i maj blev magiskt. Det var ljust. Det var varmt. Man kunde sitta i rackarbacken i solnedgången och livet var bäst. Eller 100 meter utanför muren, om man skulle vara laglig. Internatet blev kärleksnäste och jag gick runt och var bitter...

juni






Så lämnade jag Gotland. Övningskörde runt hela ön så jag säkert inte skulle ha missat något, men egentligen var det bara Fårösund jag ville tillbaka till. Men bilen körde på färjan ändå och plötsligt var jag hemma. Plötsligt på arbetsintervjuv på Max och anställd. Som en 20 årspresent. För 20 fyllde jag och Cissi också oc en av oss hade vett att fira det. Och sen var det Midsommar också. Haga Parken, favorit i repris, fast varmare.

juli




funderar på om jag kanske jobbade dygnet runt? Minns att det där Maxnummret låg överst i favoritkontakter där ett tag. Men ja förutom det så var ute och seglade och panikåkte in till allsången och sa mig vara anställd på centrallagret för en kväll. Och spenderade kvällarna på en ballkong i hässelby.

augusti




semester! samos! varmt, skönt, flippfloppat, fint, i pythagoras skugga. Och en fantastic five fika. Sen jobb igen. Och, en ny utmaning. En gång blyga frida börjar plugga retorik - underbart!!

september





En konsertmånad. En konsert på grönan månad. Inleddes med älskade Jakob Hellman, övergick till Håkan, the Ark osv. Men ett och annat efterföljande barhäng på glassiga pubar a la theodoras.. Sen blev det helgbesök i Nypan till avrundning, avslutning. Hjärtlapping.

oktober




Läger, rädda världen visioner som fallerade, frukostfika och en oktober kväll ryckte ett sms från simon mig ur soffan och plötsligt stod man där framför mud walk igen. Precis som det borde vara.

november





Emellan talshetsen som låg upp över öronen och mellan jobbpassen blev det en hel del filurande. Halloween och fler 20årsfester. Och sen bara drog jag, ner till Borås och fast att det regnade så var det det bästa jag kunde gjort.

december





och december är så grå. så mars. fast ändå så oslagbar för nu blev det flytt till världens bästa kojektiv och det blev god jul och gott nytt år och det blev besök från krilleboi och det blev ledig tid istället för tentahets och allt bara saktade ner, lite. allt från årets medarbetare till godkända tentor och stinadejt.


Men allt det här var ju förra året. Nu tittar vi framåt. Springer ner till stationen och möter Bus kanske? Låter som en bra idé!


Kommentarer
Postat av: Y

händelserikt år må jag säga

2012-01-19 @ 17:23:34
Postat av: stini

alltid fint att få lite påminnelse om det där fina året, nu tar vi nästa!!! (men jag håller med - januari & februari suger, mycket.)

2012-01-19 @ 19:25:26
URL: http://pancakeheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0