Be My Baby - som du aldrig hört den

obs det här är ett sånt där inlägg när jag skriver endast för att få Cammo att verka mindre desperat, dock svårt sen hon blev farmvillenörd, men ska göra mitt bästa.

I lördags råkade Joakim zippa lösenordet till hans spotify(läs pappas), så nu sitter jag här och smyglyssnar, dock inte på hans spellistor. Glasvegas för tillfället, har aldrig fått tillfälle att lyssna in mig på dem. Men jag gillart.
A snowflak fell (and it felt lika a kiss) spelas just nu. Jag gillar hans dialekt, påminner om irländarna även om han är från skottland men dialekt som dialekt, lovar att skottar är lika härliga de. En otroligt skön variant av Be my Baby dök precis upp. Finns det någon i den är världen som inte blir lycklig av den låten?
Idag hade jag deceniets sista lektion. Det var engelska och vi skulle redovisa, men hela min grupp skolkade(prblemet med teknikare?) så det slutade med att vi får göra det efter jullovet istället och hela lektionen gick ut på att lösa ett christmas cross. Vet inte om jag riktigt fattat hur snart det är jul?
Mitt under lektionen så ringde det en mobil, men ingen svarade på ett bra tag. Pinsamt, tänkte jag, och så den ringsignalen också sony ericsson standard 1A tills jag kollar ner på min bröstficka och inser att det är min mobil som ringer. De va roligt. Vet inte riktigt varför. De va Cicci iaf, som undrade om jag ville julshoppa med henne, vilket blev det jag ägnade resten av min dag med.
Dock hade varken hon eller jag några pengar med oss, så vi gick mest omkring och tittde. Lite fail men roligt ändå.
Och nu sitter jag här och har lite klappar att fixa. Men till bra musik ska väl inte det bli så svårt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0