Min Jul

God Jul bloggen. Känns som om vi hållt på med det här bloggandet hela vårt liv. Insåg att snart har vi klarat av tre månader... Undrar lite varför vi inte började tidigare?
Imorgon åker jag till Göteborg för att hälsa på farmor och farbror och de kusiner som råkar vara hemma. Har inte börjat packa än... Klockan är 23.55. Istället har jag alltså ägnat dagen till att designa om bloggen och att kolla på Narnia.
Nya signaturer har jag fixat också. Insåg att de inte längre matchade... Hihi.

Är nöjd faktiskt. Älskar snöflingspenslarna, de gjorde min dag, när jag äntligen fick tag på några som såg ut som jag ville.
Julafton var också kalas. Älskar allt från kyrkdramat till julmaten till de gnistrande ögonen hos lilla A när tomten äntligen kom till det fina snötäcket... En god jul var det allt. Här har ni ett smakprov


Älskade Kby.


Edsviken är täckt i snö, så fint att jag var tvungen att ta omvägen genom villorna påväg hem från kyrkan. Varenda en jag mötte strålade "God Jul!" och trots att jag var ensam så var det en mycket bra promenad.


I år firades julen på Östermalm, efter årlig Kalle Anka så blev det julbord.


Och tomten kom till oss också!


...Med en massa paket! Lilla A agerade jultomtens högra hand och hjälpte snällt till att dela ut allas klappar (och så fick han flest paket också).


I min familj har vi slips på huvudet, inte tomteluvor.


Juldagen firades med pulkaåkande (läs dragande) i humlan.


Och en snögubbe byggde vi också.

Vi ses den trettionde,


Kommentarer
Postat av: Y

Snygg snögubbe =)

2009-12-30 @ 23:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0