Jullov

Ledig. Smaka på ordet. Leeedig. Mmm. Smakar gott. Men vad ska jag göra nu? Tog inte hem en enda läxa (trodde jag) tills jag insåg att historian låg på bordet här hemma och med myndig röst säger "läs mig, läs mig". Samhällets Olycksbarn ska läsas ut och jag ska måla på projektet.
Men vet ni vad? Läsa är mysigt och att måla är de bästa som finns så de ska nog inte bli så stora problem. Ser fram emot ett lungt lov, vet inte om det kommer bli så och skulle nog inte bli så besviken om den förväntningen sprack heller. Men har haft så mycket för mig senaste året typ åren att jag toklängtar efter lugn med familjen. Imorgon ska jag bara slå in paket, klä gran och fixa (städa rummet?) myskänsla. Ta en sväng förbi Sofia och smaka på vårt julbak.
Träffade henne idag. Som alltid när vi träffas slutade det med bak. När jag kom hem till henne där vid tre fanns det en påbörjad knäckebrödsdeg som behövdes bakas klart, så vad gör man inte? Haha. Säg något jag och Sofia inte har bakat. Vi inproviserade ihop en egensorts tryffel idag också med choklad, hallon och mandel. Smeten var stört god och jag tror att det skulle krävas något radikalt för att de inte skulle vara goda när de stelnat.
Nu ska jag krypa till kojs - som mamma skulle sagt. Hoppas ni alla får ett underbart lov och hör av er om ni vill hitta på något. De mest blir roligare om man är flera. Ordet Umgås smakar också gott.



Jag skriver nog alltid lite för långt när jag bloggar.
Utan att säga så speciellt mycket. Klaga är jag också bra på fast att jag trivs väldigt bra, egentligen.

//En trött, mätt och småförvirra, leende

Kommentarer
Postat av: C

åhååååå, jag tycker du ska komma ihåg receptet och posta det så jag kan plagiera det

2009-12-23 @ 09:44:11
URL: http://farfaraway.webblogg.se/
Postat av: Y

inte alls för långt, skriv på du!

2009-12-23 @ 10:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0