Tillbaka till Civilisationen

Läste att pappa påstått att jag inte alls befann mig i ett avskuret universum. Får jag protestera? Tja, det är väl ingen som cenrurerar mig så det är bara att skriva på.

Klockan 10:15 rullade den nya ciat/ceat bilen iväg från det lilla orangea huset där jag bor. Eftersom jag numera är kostast är det jag som får sitta bakom pappa och krångla in mina ben där bakom (gick dock ganska bra).
Vid ett stannade vi vid MAX i linköping. Den ondskefulla personalen valde att storleende matförgifta mig med deras greenburger. Ovetande om vad jag precis utsatt min stackars mage för åkte vi sen vidare. Var framme vid Göteborg runt halv fem och för er som undrar kan jag berätta att även den delen av Sverige var täckt av snö.
Farmor hälsade oss alla välkomna med masariner och Jocke och jag kilade sen upp till övervåningen där det finns en tv och två bäddsoffor.
Jag som mådde lite sådär slocknade i soffan. Lagom till middagen kände jag mig som... Mike i New Moon där när Bella, Jacob och han går på bio. Jag undrar varför jag berättar det här? Mellandag ett och två spenderades i sängen och på toaletten. Och då pappa sa att jag satt en meter brevid honom var det i det tillståndet jag befann mig...
Har jag ätit julrester? Inte sen mimosasalladen, och de var på juldagen!!
Har jag hunnit mellandagsshoppa något? Nix.
Har jag varit taggad på att hitta på roliga saker?
Har jag varit det minsta trevlig mot någon? Haha.
Har jag läst något i Les Miserable? JAA. Har kommit till del två nu... Älskar boken fullkomligt underbar.
Men missfrukta ej kära vänner. Också jag kan bli frisk. I förrgår kväll var jag med på restaurang med släkten och fick hålla min lilla baby kusinbarn Alice i famnen, bara en sån sak kan göra hela resan värd. Jissesamalia vad jag förälskar mig i småbarn.
Igår promenarade mamma och jag omkring i området där farmor bor och så ritde jag på barnboken min. På kvällen kom farbror med valda delar av familjen över.
Idag har vi åkt bil hela dagen.
Att packa mitt i natten har sina nackdelar. Jag glömde både kamera och mobilladdare.

Kommentarer
Postat av: C

Sa jag inte att boken är bäst?

2009-12-30 @ 21:09:30
URL: http://farfaraway.webblogg.se/
Postat av: F

Jo :)

2009-12-30 @ 21:42:20
URL: http://farfaraway.webblogg.se/
Postat av: Y

tur att jag hade en kamera =)

2009-12-30 @ 22:03:36
Postat av: Anonym

ypperlig tur må ja säga!

2009-12-31 @ 00:28:38
URL: http://farfaraway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0