När det bubblar som en kolsyrad dricka

Det här har varit en bra helg än så länge. En myskväll med Sofia är aldrig fel. Hon är en bra tjej hon och jag önskar att jag hade mer tid att spendera med henne, men tyvärr så får vi väll vänta i 22 veckor ungefär innan vi faktiskt kan umgås på riktigt. Vi hade pluggsesion i hennes säng i morse och det var bra för Sofia är ambitiös så hon pluggade och då kunde jag ju inte göra annat än att följa hennes exempel. Jag hoppas hon förstår hur underbar hon är.
Vid fyra gav jag mig av mot Sollentuna kyrka lite tidigare än va jag behövt men jag hade ju hört vissa rykten om att Laurentsi Gosskör skulle sjunga. Efter en irrfärd i viby med 520:an så kom jag fram till en fullproppad kyrka och fick inte komma in och jag var ändå tio minuter tidig. Hm. Irriterande. Men sen visade det sig att mina kumpaner power puffarna + Madde inte heller kommit in så jag kilade ner till St. Lars och socialiserade mig med dem.

Det är roligt det där med att vara frivilligarbetare. Jag hade kommit dit för att stå i rättviremärkthörnet i ca en timme. Det slutade med att jag fick hoppa in som vandrande reklampelare för det nya kyotoavtalet, sitta och ta betalt vid ingången med en lite gnällig men söt tant och tja egentligen ville de ha mig i kummelbybåsets matstånd också men det smet jag ifrån. Jag är stolt över mig själv och jag hade en trevlig kväll.



Men känner ändå att jag varit lite "off the hook" och ber ödmjukast om ursäkt till alla som fått stå ut med mig. Ibland kan även de minsta små möten messa upp hela ens liv. Det är jag ett levande bevis på. Mitt hjärta slår i hundraåttio och vet ni varför? Jag vågar inte ens skriva det här i fall han med stort H skulle läsa.
Inte blev det så speciellt mycket bättre av att mamma och pappa satt och tittade på Jane Eyre när jag kom hem och jag fick höra alla underbart vackra kärleksförklaringar mellan Jane och Mr Rochester, jag klarar inte ens av att citera dem.



Sov gott världen nu ska jag ägna mig åt min novell. Jag och Emelie kom precis fram till att man nog skriver mycket bättre på natten och det ska nu undersökas.

Kommentarer
Postat av: Y

bra jobbat och naturligtvis skriver man bäst om natten !

2009-11-15 @ 09:15:45
Postat av: Cissi

Asså jag såg också den filmen, och den versionen var så OBEHAGLIG!!! Haha hennes haka var typ det läskigaste jag sett, och Mr Rochester var så FUUUUL!!! Jag dog typ, dom förstörde hela filmen, det var bara awkward!!! ;)

2009-11-15 @ 11:59:18
URL: http://misguidedpapaya.blogg.se/
Postat av: F

Ja, alltså jag håller med Cissi. Haha, det som var bra var att det var Jane eyre, resten hade de misslyckats ganska gravt med! Men jag kände inte för att göra det redan tre mil långa inlägget ännu längre så jag struntade i att skriva det :P Nu känns det gnaks bra att det kom upp ändå^^

2009-11-15 @ 12:46:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0