Bli Fikamästare


Det här inlägget kanske verkar helskumt men ge det en ärlig chans – du kan nämligen komma till att bidra till att förändra någons liv.


Imorgon är det dags, den 20 oktober 2009 mellan 08:00 till 20:00 ska vi vara med och tävla i en tävling som heter Nordic Fairtrade Challange. Det är en tävling om att FIKA. Det enda man behöver göra är att samlas och fika med minst en rättvisemärkt produkt.


Det låter väl inte så svårt?
Jag menar, när du fikar (kanske dricker ditt kaffe/te äter din choklad som är rättvisemärkt) hjälper du någon som finns på andra sidan jorden genom att se till att de får ett minimipris för sina produkter (och handlar vi riktigt bra och de kan sälja fler av sina produkter rättvisemärkt ja då får de en premie och gör att de kan utvecklas ännu mer!)
   (och om du är rädd för att lite fika kan göra dig lite rundare – varför inte spela lite fotboll med rättvisemärkts fotboll?)


Så, känner du att du kanske skulle kunna ta dig en liten rättvisemärkt fika imorgon så samla ihop några kompisar/släktingar/främlingar och fika (självklart kan du fika ensam) och anmäl er fika paus här:


http://se.fairtradechallenge.org/index.php?3


Självklart ska vi båda fika rättvisemärkt imorgon!


Kommentarer
Postat av: Rebecka

jag har ingen aning! Tror att det var så från början... däremot kan jag inte skapa mellanrum med enter mellan raderna så om ni kommer på hur man fixa det kan ni ju hör av er :P

2009-10-19 @ 20:13:39
URL: http://heroesonthemoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0