För jag har fått tillbaka min storasyster

Hihihi. Vilken dag va. På grund av förseningar i flygandet så slapp jag gå upp halv sex i morse. Va lite småsur för om jag vetat detta hade jag ju faktiskt kunnat roa mig lite mer än hemmakväll och melodifestivalen igår men... Ägnade förmiddagen åt att fixa lite. Jocke lämnade tillbaka bashögtalaren (jeehooo!! ä n t l i g e n en paus i housedunket) och jag vek ihop kläder.


Vid TOLV åkte en tapper trupp bestående av pappa, Jocke, Åsa och jag ut till Arlanda och kände oss bleka när vi tänkte på snyggingen vi skulle hämta.
Trots att vi va lite sega på att komma iväg hade det inte dykt upp någon syster i ankommande hallen. Kollade mig omkring ett antal gånger för att se till så att hon inte satt vid något av caféerna bakom oss och spionerade. Men hon var inte där och när ingen dök upp stod Gås och jag och inbillade oss alla hemska senarion som kunde ha inträffat tills vi båda insåg att det inte tjänade så mycket till och började diskutera Love Actually istället.

Och så var hon där. Jenny!!!!!!!!!!!!


Det känns overkligt att hon ligger och sover i rummet bredvid igen.
Det känns overkligt att ha sett henne sitta och prata och berätta om allt som jag bara läst på deras blogg - http://edsvikenf.blogg.se

 

Haha, hon har fått prata konstant sen hon kom hem och så somnade hon vid åtta. Ska plåga henner mer i morgon för då har jag studiedag. :)

 

hon sa att hon inte blivit brun i ansiktet...


Kommentarer
Postat av: Y

snyggisar =)

2010-02-07 @ 22:44:14
Postat av: C

åhh! Jag vill se alla hennes bilder... Hon var väldig brun. Jag vill också ha en systeryster!

2010-02-08 @ 09:10:42
URL: http://farfaraway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0