Från vardagsrummet

God morgon bloggen! Säger Frida. Idag är det Z-dag, en God blessed Z-dag! Som jag nämnde i mitt panik inlägg tidigare så är det fysikprov imorgon vilket troligen gjort att alla naturtreor (nåja de flesta) tänkt att det här med fysikplugget, det är lungt, vi har hela tisdagen på oss. Well, nu är det tisdag och om min plan ska funka borde jag sitta och räkna nu.
Jag är en sån pluggis och det västa är att jag är ganska dålig på det!

Recept på hur man överlever en pluggdag:

Musik!! Spotify är på, men när koncentrationen flyger iväg finns det bara en lösning, Chess.

Mat!! Energi är viktiga grejor! Både att småäta och att äta på riktigt. Dags att baka mina efterlängtade scones? Varför gick Jenny hemifrån, vi kunde bakat tillsammans?

Pauser!! Man kommer ihåg det man läste först och sist, erkänn att det är sant. Borde det då inte stämma att man lär sig mer om man börjar och slutar oftare? Jo.

Och klädsel? Länge har jag kört på "äsch jag ska ju bara va hemma hela dagen jag kan ha på mig vad som helst"... Fel. Plugg går bättre när man känner sig snygg och bra. Sköna ska kläderna vara också. Inga stickade tröjor som kliar. Faktum är att pluggdagar är som gjorda för alla de där outfitterna som man sätter på sig på vanliga morgonar men bangar på att ha på sig tio min innan bussen går, för hur mycket man än gillar dem så känns de inte okej. Efter att ha haft på sig en outfit en heldag kommer vet man precis vad man tycker om kombinationen.

Och sist men inte minst. Övertala dig som att det du pluggar är det roligaste, intressantaste du vet. Hitta detaljer som faktiskt är intresanta. Koppla till dina intressen.

J`YIHA! Harmoniska svängningsrörelser here I come! :D

Kommentarer
Postat av: C

Så sanna ord :) Men jag kommer behöva din hjälp med lite småprylar. När tänkte du lösa det?

2010-02-23 @ 11:45:40
URL: http://farfaraway.webblogg.se/
Postat av: F

haha, jag har ett kilo "meh, ja fattar inte!" ja med :P

2010-02-23 @ 13:27:44
URL: http://farfaraway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0