Here we go again!

Vet ni vad? Jag tror ni borde vara lite stolta över mig. Vad har jag inhandlat? Jo, ett tremånaderskort på sollentuna simhall! Det var dyrt, men oj vad det ska användas så jag får valuta för pengarna! Köpte det i onsdags och har sedan des gått på Box och boxats med Cissi, Cammo och random muskelberg samt varit och simmat (idag).
Härmed har alltså min säkert fyra-fem månaders långa regelbundenträningsuppehåll fått sitt slut och jag gör mig redo för en ny, mer fitt, mer måbra-ig, träningsera.
Snart är det helg igen och det som ligger framför mig är 1. Muskelträning - ett galet jobbit pass som går igenom VARENDA MUSKEL enligt Cammo. 2. Städning. 3. Titta på Bröderna Lejonhjärta (hihi, svläxa ;o) 4. Gå på bio med Elin. 5. Städa lite till - framför allt i rummet brevid mitt, okej så stökigt är det inte men... 6. Åka ut till arlanda och hämta hem Jenny! YATTA! 7. Handla Fridas Jul julklapp (snart, snart!). 8. Välkomna Jenny hem till vinterlandet lite mera. HIHI! 9. Plugga. Historia. Fysik. Projekt.

Hihi. Jag får min stora syster tillbaka.
Och så måste jag nämna Karin också. Utan henne hade nog aldrig träningseran kommit igång på allvar.


tränings-Frida?

Kommentarer
Postat av: FN

lejonhjärta är bra:)

2010-02-05 @ 10:04:41
URL: http://eddieshead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0