Välgörenhet och hokey i gryningen

Godmorgon bloggen! Sitter i vardagsrummet i min sexiga knallrosa gratis tshirt och skrålar med i Moto boys - Young love. Känner att restan av familjen borde få uppleva honom också... Och lite Jesus and Mary chain också. Mm, de är bra. Det känns som lördag morgon, upptäckte dock nyss att klockan är halv fyra. Oups! Så det kan gå.
Älskade lov.
Hade en bra kväll igår. Den började med Välgörenhetsgala på Parken arangerat av ett gäng ambitiösa killar på Rudbeck. Läs mer här.
Chirping, Franc Lucas, Eddie and the Cousins, var några av dem som stod på scen. Själv kom jag dit med en hel massa sköna typer, Cissi, Cammo, Karin B, en massa Fredriks, Cicci, borde egentligen inte börja nämna namn såhär för vem orkar läsa en hel lista? Ni vet om ni var där. Det var kul. Sjukt fin lokal.
Blir så imponerad av folk som kan spela. Och inser varje gång att det enda jag behärskar är en klarinett och tänker att om inte jazz blir något väldigt indie snart så får jag ta och lära mig ett annat instrument. Någon som säljer en ok gitarr? (jag fick inte byta tv:n mot ett piano senast jag frågade).
Sen skulle vi vidare och slutade på nån pub i Gamla Stan. Då var det bara Karin, Cicci, Marcus, Love, Maciek och jag kvar, hur det nu gick till. Men hade kul. Tröttare än jag var då, var det längesen jag var. Blev nästan nermulad i snön på vågen hem, men tycker väldigt mycket om mina vänner.
Och sen när jag kom hem kollade jag på OS hela natten? Jo, juste det gjorde jag.


Bjuder på denna. Ha de bra folks!

Kommentarer
Postat av: K

Hahaha, kul hade vi allt^^ det måste göras om!!

2010-02-28 @ 13:07:19
URL: http://blondestar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0