DELTÄVLING 1, CHECK!

Vet inte om det kan vara för att mina förväntningar på årts melodifestival var strax under noll. Hade till och med hunnit glömma bort att det där spektaklet började igen. Men efter att ha kollat klart på allt kom jag fram till att jag gillade det. Tror inte det är någon av de där låtarna som jag skulle kunna tänka mig att lyssna på frivillligt, men det brukar liksom aldrig vara så nu för tiden, däremot var det en sjuk blandning på bidrag. Allt från rockballad a la PoS som var väldigt vacker och väldigt seg till Ola med klassisk svensk modern pop till Anders Ekborg och hans musikalshow om Jesus?
Och ej att förglömma han som rappade om hur underbart det är att vara singel. Kan inte det varit första gången i melos historia som singel och ensam fick stå för positiva uttryck? JA GILLAR'T.
Även att notera verkade varenda tjej ha glömt sina kjolar bakom scenen - förutom Jessica i sin något fyrkantiga långklänning.
Ja, jag kan sitta och skriva osammanhängande strunt om det här hur länge som helst tror jag.
Gillade programledar trion också, även om det kanske var lite överflödigt att de var tre. Måns har onekligen alltid glimten i ögat och lyckas med det mesta han gör. Christine Meltzer skrattar i alla fall jag åt och Dolhp... Det här är bara första programmet. De har ett bra tag att öva upp sig till finalen!



Allra bäst var nog Ola och hans låtskrivares galna glädje av att gå vidare till final.
Synd att Salmens låt inte var bättre, även om hans låt var bra var den inte så bra som den kunde varit... haha. Bortskämd.

Kommentarer
Postat av: Karin Br

Håller med till punkt och pricka! jag och mamma satt också och kommenterade att alla verkade ha glömt kjolarna^^ Lite tråkigt bara att det är lite för förutsägbart vem som kommer vidare, men men, sånt är livet :)

2010-02-07 @ 16:11:51
Postat av: Camms

HAN JOBBAR PÅ MIN GAMLA SKOLA!!! Han som prisar att vara singel!! Coolt!

2010-02-07 @ 22:47:19
URL: http://farfaraway.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0